ASSZONYKÖR

.

Gyülekezetünkben hétfőn délutánonként 5 órakor Asszonykörműködik, mely Diakónia néven több évtizede alakult. A kifejezésen karitatív tevékenységet, azaz szeretetszolgálatot értünk. Az alkalom elnevezése később Asszonykör névre változott. Az órán ének, imádság és áhítat után kerül sor az aktuális témák megbeszélésére.

Tevékenységünk az évek során nem változott, igyekszünk tenni azt, amire indítást ad Urunk. Fontos szolgálatnak tekintjük az idős, beteg, magányos asszonyokkal való kapcsolattartást. Ilyenkor beszámolunk a gyülekezeti élet eseményeiről. Baldauf Gusztáv szeretetotthonban 1975 óta minden hónap első hétfőjén köszöntjük a születésnapjukat ünneplő ott lakó testvéreket, áhítatot tartva közös ünnepléssel. Rendszeresen látogatjuk az otthon lakóit, s e találkozások erősítik bennünk a szeretetszolgálat fontosságát. Gyülekezeti rendezvényeken (szeretetvendégség, gyermektábor, gyermekdélután) azAsszonykör aktív szerepet vállal.

Szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket a hétfőnkénti együttlétre. Megtapasztaltuk, hogy az Istentől kapott testvérekkel jó együtt lenni és egymásnak segítséget nyújtani.

Egymás terhét hordozzátok és úgy töltsétek be a Krisztus törvényét.Gal 6,2

Új Képeink

Balikó Zoltán-emlékkönyv bemutató

A képre kattintva megnyitható a galéria.

Új Hírlevelünk

2017 Karácsony

Új Hanganyag

2018.01.14. Pécs - Kovács Barbara

Új Videónk

2017 Gyerekkarácsony