Mi is az ÖFI?

.

Gyülekezeti berkekben az emberek nagy többsége tisztában van az IFI mozaikszó fogalmával és talán használja is ezt a szót. Ennek mintájára alakult ki az ÖFI. „Öregedő” – de nem lélekben – fiatalok, dolgozó felnőttek, gyermekes házasok, felnőtt egyedülállók gyülekezeti alkalmat kerestek és találtak ebben a formációban.

Kéthetente hétfőnként találkozunk este 19:00 órakor a Dischkában Ócsai Zoltán lelkész vezetésével. Itt rövid áhítat után mintegy 2 órás tartalmas együttlét keretében előre megbeszélt témák alapján keressük a válaszokat az élet dolgaira, Isten és a biblia segítségével.

A korosztály nincs meghatározva, hisz tagjaink közt vannak 30 év alatti és 50 év feletti aktív tagok is. Igyekszünk változatossá tenni azzal is az alkalmakat, hogy meghívunk előadókat is. Egy kis ízelítő a témákból: megbocsátás, életápolás házasságban és egyedül, idősekkel való kapcsolat….

Egy évben többször tartunk terített asztal melletti kötetlen beszélgetős, éneklős alkalmat, például karácsony előtt, nyár elején.

 

 Akinek felkeltettük az érdeklődését, szeretettel várjuk körünkben.

Új Képeink

2017 Konfirmáció

A képre kattintva megnyitható a galéria.

Új Hírlevelünk

2017 Pünkösd

Új Hanganyag

2017.09.17. - Ócsai Zoltán